[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: BomberMan, BMWPOWERR  
Forums » Gaming world » Minecraft vēsture » Ieskats Minecraft!
Ieskats Minecraft!
BMWPOWERRDate: Piektdiena, 22/06/2012, 11:17 | Message # 1
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 75
Awards: 0
Reputation: 0
Status:  :(
Ieskats spēlē Minecraft.

Minecraft pēc citu domām ir kaut kāda old scool spēle kur tikai jāšķaida bluķīši. Patiesībā šiet tu vari: Rakties(kaut vai līdz lavai), krāt dimantus un visādas citas štukas, būvēt mājas, kauties pret zombijiem,doties uz elli,taisīt ''cartrides'', pieradināt dzīvniekus un pats labākais tu vari jāt uz cūkām! Šeit nau ierobežota telpa, ''Biomes'' ģenerēs bezgalīgus plašumus.

1. Pašlaik šī spēle ir ļoti populāra. Pēc pēdējiem datiem tur ir reģistrējušies 1871730 lietotāju un katru dienu pievienojas ~42000 jauni lietotāji.(Vairojas kā ķīnieši :)) Minecraft radīja tikai viens cilvēks:Markus Alexej Persson, minecrafteri viņu vairāk pazīst kā "Notch". Pašlaik pie Minecraft strādā vairāki cilvēki. Spēle jau tagad ir diezko interesanta spēlētāju vidū, bet šī ir tikai Beta versija(sākumā bija Alpha)veidotāji sola vēl daudzus "Updates". Minecraft ir uzvarējis daudzos konkursos piemēram 2010 Indie of the Year. 2010 Indie of the Year piedalījās arī spēles kuras pārsniedza 1gb, bet uzvarēja minecraft kurš sver ~45 mb.

2. Var arī Multiplayer ar draugiem tikai lai šo lietu darītu ir spēle jāpērk, bet var arī spēlēt latviešu serveros kur viss ir pa brīvu. Survival serveros cilvēki bieži uztaisa slepenas,zemē ieraktas mājas lai citi tur netiek. Kapēc? jo šajās mājās spēlētāji liek visas savas vērtīgās mantas(tnt,dimantus u.t.t)+vēl šajās mājās spēlētāji sabāž visādas lamatas kuras lai izdomātu vajag stipri sapīpēties :)(tev uz galvas uzkrīt lava, no tumšas istabas izlec zombiji). Lamatas domātas lai pasargātu spēlētāja mantas. Ir arī tādi serveri kur strādā vairāki cilvēki lai uzceltu ļoti lielas episkas celtnes.

3. No mantām kuras tu savāc var uztaisīt Laivas,durvis,Tnt,ieročus,lāpstas,bruņas,makšķeres,kompasus,lāpas,gultas,g
leznas un daudz ko citu.

4. Minecraft ir daudz modu(ar kuru palīdzību vari: lidot,taisīt lidmašīnas,pievienot jaunus dzīvniekus kā piem. pūķus utt. Ir arī "skins" kurus var lietot lai izmainītu izskatu klucīšiem, dzīvniekiem utt. Skinus un Modus nerada Spēles autori, bet parasti spēlētāji kuri grib pataisīt spēli interesantāku. Skini un Modi ir pilnīgi par velti.

5. Šeit pastāv arī Mobi(dzīvnieki/monstri): govis,aitas,vistas,zirnekļi,zombiji,Creeperi,skeleti,kalmāri,spoki,Vilki(vilku
s var pieradināt). Ir arī gļotas(slimes), bet šīs radības ir retas.

6. Pats labākais ka savu "Bāzi" Var celt gandrīz jebkur.

7. Naktī no visiem stūriem izlien Monstri, tāpēc parasti spēlētāji naktis pavada mājās. Vai iet kauties ar viņiem, iespējams pāris desmitus no viņiem tu izšķaidīsi pret sienu bet uz rīta pusi viņi tevi tāpat nositīs(Šūļīgi:D)

8. Ir arī tāda vieta kā elle... Tur var savākt daudzas interesantas lietas piem. bluķīšus kuri spīd tumsā, bet lai tur kaut ko savāktu ir jāuzmanās jo tur ir daudz monstru. Lai nokļūtu ellē ir jāuztaisa portāls.

9. Ja šis! raksts ieinteresēja tevi spēlēt minecraft ej uz http://failiem.lv/u/xirhkpo un nokačā. Ir grūti pateikt kas šajā spēlē ir tik kruts. Kad mēģinu citiem paskaidrot kas tur tik kruts, viņi uzskata mani par ķertu smile
 
Forums » Gaming world » Minecraft vēsture » Ieskats Minecraft!
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Jailbreakotie © 2024