[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: BMWPOWERR  
Forums » Jailbrekotie.lv » Hokeja ziņas » Bļugeru NHL drafta otrajā kārtā izvēlas «Penguins»
Bļugeru NHL drafta otrajā kārtā izvēlas «Penguins»
BMWPOWERRDate: Sestdiena, 23/06/2012, 22:05 | Message # 1
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 75
Awards: 0
Reputation: 0
Status:  :(

Latviešu centra uzbrucēju Teodoru Bļugeru NHL jauno spēlētāju izvēles drafta ceremonijā šodien otrajā kārtā ar kopējo 52. numuru izvēlējās Pitsburgas «Penguins» komanda, līdz ar to Bļugers kļuvis par trešo visaugstāk izvēlēto Latvijas hokejistu NHL draftā.
Teodors Bļugers

Zīmīgi, ka NHL pirmsdrafta prognozēs tika minēts, ka latvietis tiks izvēlēts vien drafta trešajā līdz piektajā kārtā, līdz ar to 52. numurs ir visai negaidīts.

17 gadus vecais Bļugers pagājušajā sezonā spēlēja «Shattuck-St. Marys» vidusskolā ASV, bet pagājušajā gadā viņu Savienoto Valstu hokeja līgas (USHL) draftā piektajā kārtā ar septīto numuru izvēlējās Sūsitijas «Musketeers» komanda.

Aizvadītajā sezonā Bļugers «Shattuck-St. Marys» komandas rindās 51 spēlē guva 24 vārtus un atdeva 64 rezultatīvas piespēles.

Kā ziņots, piektdien Bufalo «Sabres» ar augsto 14. numuru pirmajā kārtā izvēlējās latviešu hokeja talantu Zemgu Girgensonu, kurš kļuva par pirmo latvieti, kas izvēlēts NHL drafta pirmajā kārtā. Tāpat Girgensons kļuva par visaugstāk izvēlēto Latvijas hokejistu NHL draftā. Līdz šim visaugstāk 1991. gadā tika izvēlēts Sandis Ozoliņš, kuru otrajā kārtā ar kopējo 30. numuru izvēlējās Sanhosē «Sharks» komanda.

Jāpiebilst, ka pēdējā reize, kad viena NHL drafta laikā tika izvēlēti divi Latvijas hokejisti, bija 2006. gadā, kad tika izvēlēti Kaspars Daugaviņš un Artūrs Kulda.

«Penguins» hokejisti aizvadītajā sezonā nepārvarēja NHL Stenlija kausa izcīņas pirmo kārtu, bet «Sabres» regulārā čempionāta Austrumu konferencē ieņēma devīto vietu, neiekļūstot izslēgšanas cīņās.
 
Forums » Jailbrekotie.lv » Hokeja ziņas » Bļugeru NHL drafta otrajā kārtā izvēlas «Penguins»
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Jailbreakotie © 2024