[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: BMWPOWERR, FinalFantazy  
Forums » Jailbreakotie Offtopic » Sasveicinašanās » Wazāāāāā :P
Wazāāāāā :P
HonestDate: Sestdiena, 23/06/2012, 20:59 | Message # 1
Private
Group: Lietotājs
Messages: 7
Awards: 0
Reputation: 0
Status:  :(
Ikdiena

Tātad mani sauc Kristers. Man ir 13 gadi (5 mēneši līdz 14), bet manuprāt galvenais nav vecums, galvenais ir tas lai tu neesi kārtējais ''idiots''. Es pašlaik dzīvoju Kocēnus pie jaunajām privātmājām, bet agrāk Valmierā netālu no Super Neto pie daudzstāvu mājām. Brīvā laika man neko daudz nav, jo dažreiz vecāki liek kaut ko darīt vai arī man kājas vienkārši atprasās iet, skriet vai vienalga ko darīt izņemot gulēt vai sēdēt un nekustēties. Bet tā es savu brīvo laiku pavadu ar dažiem draugiem, kas te Kocēnos dzīvo. Es nodarbojos ar basketbolu kopš 2005.gada, tas sanāk šogad būs 7tītais gads. Par nākotni īpaši neko nedomāju, bet tad jau es vēlāk skatīšos, kur mani mans liktenis ievedīs. Uff...es neko labu neatceros par saviem atgadījumiem, jo vēl savos gados neko īpašu vēl nedaru.. Pašlaik uz PC spēlēšu to pašu cs. Tā kā paši arī spēlējat tad neko īpašu nestāstīšu par cs. Nakošais ko kapāju ir NHL09. Arī par NHL nav daudz ko teikt, jo noteikti daudzi viņu spēlē. Vienīgais ko varu pateikt ir tas ka NHL'ā pats grūtākais(Difficult) līmenis ir pat dažreiz Easy līmenī. Man pašlaik uz pc nav neviena bilde, jo nesen tīrīju datoru no visādiem sūdiem un netīšām pie reizes izdzēsu arī visas bildes.

Skola

Tātad es mācos VVĢ (Valmieras Valsts Ģimnāzija). Es gāju 7.klasē un tagad mani pārcels uz 8.klasi. Vidējā man ir 6,8 , kopumā esmu laikam 15 gudrākais kā arī 15 stulbākais klasē. Pats sevi novērtēju Labi, jo vienalga cik es centos tas bija viss ko es varēju izdarīt. Esmu bijis tikai uz 2 olimpiādēm (abas Matemātikā). Viena starp skolām, bet otra man bija starp Novadiem. Pats es tajā olimpiādēm paliku viens no pēdējiem, bet uz neko nevarēju labāk cerēt ja jau aizbraucu uz to olimpiādi ar vidējo: 5,9. Mans mīļākais priekšmets ir Sports un laikam arī Matemātika. Sports ir mans mīļākais,jo es pats jau sportoju 6-7 gadus, un arī tas ka mums ir ļoti labs skolotājs un arī viens no labākajiem: Māris Priedītis.

Offtopic

Tātad es par duplet uzzināju no edvarda jeb Pohibas. Es par saviem plāniem šeit vēl īsti neesmu izdomājis, bet gan jau tie ir vairāk iepazīties un vienkārši izpriecāties. Ar mani var sazināties pa Skype: bumba243, vai arī es parasti sēžu Deathrace pickā vai arī fgc.

Counter-Strike

Mans in-game niks ir Legacy. Ar šo niku spēlēju jau laikam gadu vai pat mazāk. Es šo niku vienkārshi izdomāju uz savu veiksmi, un pirmais kas ienāca pratā bija šis vārds. Es cs rukāju laikam jau 6 gadus. Mani sasniegumi iesākās jau vakar, kad fgc notika jaunākā DR moda konkurs, tur dabūju 3.vietu un vipu uz nedēļu. Visvairāk cw laikā es izdaru Dmg lai mani komandas biedri viņus nošauj, jo pašam nesanāk. Mīlākais ierocis- M4A1; Deagle; Ak-47
Mīļākā mape: de_Inferno
 
BMWPOWERRDate: Sestdiena, 23/06/2012, 21:16 | Message # 2
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 75
Awards: 0
Reputation: 0
Status:  :(
Sveicināts esi aktīvs un sauc 4omus:)
 
BomberManDate: Svētdiena, 24/06/2012, 09:34 | Message # 3
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 70
Awards: 0
Reputation: 0
Status:  :(
Sveiks smile
 
FinalFantazyDate: Pirmdiena, 06/08/2012, 21:27 | Message # 4
Lieutenant colonel
Group: Administrators
Messages: 101
Awards: 5
Reputation: 33
Status:  :(
Sveiks! esi aktīvs un nekur nepazūdi smile
 
respondsDate: Otrdiena, 07/08/2012, 14:01 | Message # 5
Sergeant
Group: Pārbaudītie
Messages: 11
Awards: 0
Reputation: 0
Status:  :(
Sveiks @ jailbreak
 
Forums » Jailbreakotie Offtopic » Sasveicinašanās » Wazāāāāā :P
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Jailbreakotie © 2024